saatle sorun yaşadım

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Franchise.com.tr Forum Ana Sayfa -> Şikayetim Var
Yazar Mesaj
ebru

MesajTarih: 6 May 2010, 13:35    Mesaj konusu: saatle sorun yaşadım Alıntıyla Cevap Gönder

bir ay önce samsun yeşilyrt alışveriş merkezinden tommy marka saat aldım ve birçok sorun çıkardı saatin içinde koca bir buhar yaptı kordonu hemen yıprandı geri kalıyor sürekli ben ayarlıyorum açıkcası sok soğudun bukadar iyi bir markada bunları yaşamak beni üzdü inanın işportadan alsam bukadar kısa sürede bu kadar sorun yaşamazdım.aldığım yere götürdüm ve bunu bir tüketici olarak bir ay olduğunu ve bu saati istemediğimi yerine başka saatle değiştirmek istediğimi söylediğimde kabul etmediler ve fatura ve garanti belgeleriyle saati istanbula gönderdiler onbeş gün oldu ve hala süre yeterince ilerliyor ve ses çıkmadı ben çok yoğun çalışan bir bayanım servis servis gezecek ne vaktim var nede sokağa atılacak param.lütfen bana yardımcı olun bu saati istemiyorum .yerine başka bir saat alayım saatin geleceğide yok böyleiyi bir markanın böyle sorunlarla isminin lekelenmesi hiç hoş olmuyor.teşekkürler.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:    Önceki başlık : Sonraki başlık  
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Franchise.com.tr Forum Ana Sayfa -> Şikayetim Var Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız